KAYSERİ / SARIOĞLAN - Cumhuriyet İlkokulu

0352 811 2082
Şenyurt Mahallesi Mehmet ÖZHASEKİ Caddesi No1 Sarıoğlan / KAYSERİ
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve ürettiği değerlerle ülkesini tüm dünyada lider konuma getirebilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen, milli ve manevi değerlerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, yurttaş olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve gelişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Sarıoğlan İlçe içindeki düzenlenen kurs, seminer, turnuva, yarışmalar da değişik derecelerimiz bulunmaktadır. Okulumuz 8 yıllık zorunlu eğitim döneminde birçok önemli Anadolu Lisesi ve meslek liselerine öğrenci göndermiş; Burslu öğrenci kazandırmıştır.
09:15- 14:50
Ulaşım
Ulaşım İlçe Minübüs İşletmeleri tarafından İl´den ve İlçe´den saat başı hareket etmek üzere sağlanmaktadır.ilk ve son minübüs saat:07:00-17:30
Yerleşim Yeri
Kayserinin kuzey batısının son ilçesidir. ilçe genel toplam nüfusu 14000 civarıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde bulunup Hükümet Konağının hemen arkasındadır. Kayseri İl Merkezine uzaklığı 60 km.´dir.