Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve ürettiği değerlerle ülkesini tüm dünyada lider konuma getirebilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen, milli ve manevi değerlerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, yurttaş olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve gelişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Sarıoğlan İlçe içindeki düzenlenen kurs, seminer, turnuva, yarışmalar da değişik derecelerimiz bulunmaktadır. Okulumuz 8 yıllık zorunlu eğitim döneminde birçok önemli Anadolu Lisesi ve meslek liselerine öğrenci göndermiş; Burslu öğrenci kazandırmıştır.

Saatler: 08:40 - 14:35
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0352) 811 20 82

Belgegeçer - (352) 811 2082

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://sarioglancumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Şenyurt Mahallesi Mehmet ÖZHASEKİ Caddesi No1 Sarıoğlan / KAYSERİ

Derslik :8

Yerleşim Yeri - Kayserinin kuzey batısının son ilçesidir. ilçe genel toplam nüfusu 16000 civarıdır.

Adres - Şenyurt Mahallesi Mehmet ÖZHASEKİ Caddesi No1 Sarıoğlan / KAYSERİ

Ulaşım Ulaşım İlçe Minübüs İşletmeleri tarafından İl´den ve İlçe´den saat başı hareket etmek üzere sağlanmaktadır. ilk ve son minübüs saat:07:00-17:00

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde bulunup Hükümet Konağının hemen arkasındadır. Kayseri İl Merkezine uzaklığı 60 km.´dir.